Ofertat dhe Cmimet per lidhjet me antene.

Emri SherbimitAfatiShpejtesiaCmimi (me TVSH)
* Internet + Wireless + Antena 7 Muaj 4 Mbit/s 25.000 lek (me TVSH)
** Internet + Antena 1 Muaj 4 Mbit/s 12.000 lek (me TVSH)
Internet mujor 1 Muaj 4 Mbit/s 2.000 lek (me TVSH)
Internet mujor 1 Muaj 7 Mbit/s 3.000 lek (me TVSH)
* Pas 7 muajsh klienti paguan tarife fikse prej 2.000 lek (me TVSH) ne muaj.
** Pas 1 muaji klienti paguan tarife fikse prej 2.000 lek (me TVSH) ne muaj.

Ofertat dhe Cmimet per lidhjet me ADSL.

Emri SherbimitAfatiShpejtesiaCmimi (me TVSH)
Internet 1 Muaj 5 Mbit/s 1.500 lek (me TVSH)
Internet 1 Muaj 7 Mbit/s 2.000 lek (me TVSH)
Modem Wireless ADSL (opsional) 3.500 lek (me TVSH)