Rreth NetSysCom SH.P.K

NetSysCom eshte nje nga kompanite me te sukseshme ne fushen e telekomunikacioni ne Shqiperi.

Themeluar ne Lezhe qe nga viti 2006.Sot shtrihet ne te gjitha qytetet e Shqiperise ku ofron sherbim interneti me cilesi te larte dhe cmime konkuruese.

Mbulon me rrjetin wireless qarkun e Lezhes, Shkodres dhe nje pjese te qarkut Tirane dhe Durres.

Pranë jush prej 8 vitesh duke garantuar cilësi maksimale të shërbimit.

Në një kohë ku telekomunikacioni është bërë domosdoshmëri e pashmangshme e përditshmërisë, është prioriteti ynë t’u përgjigjemi nevojave tuaja në kohe reale dhe me fjalen e fundit të teknologjisë.