...

Wireless

Ne mbyllojme me sherbim interneti wireless ne rrethet Shkoder, Lezhe, Kurbin, Fush-Kruje, Durre dhe gjith bregdetin veriore.

...

ADSL

Sherbim interneti super i shpejte ne familjen ose biznesin tuaj ne qytetin e Lezhes.

...

Fiber Optike

Internet per biznese te medha ose ISP lokale me fiber optike dhe me shpejtesi der ne 1 Gbit/sec


...

Kushtet e Kontates

Kontrata e pajtimtarit per sherbimin e internetit ne rrjetin e operatorit: “NetSysCom” SHPK

Lexo Kontaten

...

Treguesit e Cilesise

Raportimi i treguesve te cilesise se sherbimit (QOS) per aksesin ne internet.

Lexo Treguesit

  www.speedtest.net   www.fast.com