NetSysCom eshte nje nga kompanite me te sukseshme ne fushen e telekomunikacioni ne Shqiperi. Themeluar ne Lezhe qe nga viti 2006.Sot shtrihet ne te gjitha qytetet e Shqiperise ku ofron sherbim interneti me cilesi te larte dhe cmime konkuruese.

Lexo me teper.
  • Sherbimet tona
  • Wireless
  • ADSL
  • Fiber Optike
Lexo me teper.
  www.speedtest.net   www.fast.com